Koncerter

Koncert med Fangekoret

Essenbæk Kirke søndag den 24. marts kl. 15.00

I de første 10 år af Fangekorets virke i Vridsløse lille Statsfængsel var der ingen, der kendte noget til de syngende forbrydere, men da de i 2004 udgav en cd, fik offentligheden øje på dem. Der startede en efterspørgsel efter koret udenfor murene, og med tiden fik Direktoratet for Kriminalforsorgen lavet nogle særlige udgangsregler, som i dag muliggør en koncertvirksomhed.

Koret optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet, og fortæller om korets virke og livet bag murene. Teksterne er vedkommende og handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, håb og anger. Fangekoret har overdraget 145.000 kr. til Børnetelefonen under Børns Vilkår – overskud for salget af deres cd’er. Fangekoret har været med til at starte Cafe Exit, som hjælper indsatte i livet efter fængselsstraffen. Korets leder, Louise Adrian, har fået flere priser for sit arbejde med Fangekoret.

Et medlem af koret udtaler om hende:
Louise Adrian har i mere end 22 år været ansat i Kriminalforsorgen, hvor hun har spillet, sunget og skabt musik med nogle af landets hårdeste kriminelle i Vridsløselille Statsfængsel.
Den betydning, hun har haft for alle, der har været i hendes nærhed, er uvurderlig og gør os alle til lidt bedre mennesker. Hun formår at skabe relationer til en gruppe mennesker, som resten af samfundet helst så gemt og glemt, og har derigennem fået skabt et frirum, hvor der er plads til selvransagelse, til at finde tilgivelse og forståelse – og ikke mindst håb for fremtiden.

Der tages entré ved koncerten: 100 kr.

Entréindtægten doneres ubeskåret til Børns Vilkår

Forårskoncert i Hørning kirke med voksenkoret

Onsdag d. 8 maj kl. 19.30 i Hørning Kirke

Voksenkoret under ledelse af organist Kirsten Pultz byder velkommen til en koncert i forårets og påskens tegn med både kendte og ukendte sange og salmer. Vi skal bl.a. høre Carl Nielsens “O, hvor er jeg glad i dag”, som er en rigtig dejlig og meget dansk forårssang om svaler og friske grønne bøge. En anden – nok lidt mere kendt – sang på programmet er “Nu lyser løv i lunde”. Der er også fællessalmer.

Alle er velkomne, og der er gratis entré.

Sommerkoncert med kirkekoret og juniorkoret

Sommerkoncert i Essenbæk Kirke torsdag den 20. juni kl. 19.00

Kirkekoret og Juniorkoret er klar til et af årets højdepunkter: SOMMERKONCERTEN.

Vi skal høre de lyse, glade stemmer synge dejlige sommersange og kirkelige viser, og som sædvanlig slutter koncerten med en festlig sommerkanon.

Kom og vær med til at fejre, at sommeren er over os med lys og liv og farver – og sommerferie lige om hjørnet!

Efter koncerten serveres der en småkage og lidt andet mundgodt, en lille kop kaffe til de voksne og en juice til børnene.

Alle er velkomne, og der er naturligvis gratis entré.