Koncerter

Koncert med sopran Laura Flensted-Jensen og guitarist Frederik Munk Larsen i Essenbæk Kirke torsdag den 13. september kl. 19.00

Aftenens program indeholder nogle af duoens yndlingssange fra den danske sangskat – sange og salmer af Carl Nielsen og Thomas Laub. Derudover humoristisk og dramatisk spansk musik, hvor der er nogle gode historier at fortælle med musikken. Til alle de spanske sange bliver der læst en oversæt­telse op først, så alle kan følge med. Det vil være en varieret koncert med både kendte og ukendte sange, som tilsammen kommer omkring bl.a. glæde, sorg, inderlighed, afmagt og humor.

Koncerten bliver krydret med et par smukke og virtuose stykker for solo-guitar.

Laura, som har en smuk lys stemme, er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium og har gennemtiden haft mange solistopgaver både i ind- og udland. Hun er i øvrigt faglig leder og projektleder på Den Jyske Sangskole.

Frederik er også uddannet på konservatoriet i Århus, hvor han nu selv er lektor og hovedlærer i guitar. Han har vundet adskillige internationale priser både som solist og kammermusiker. Han giver jævnligt mesterkurser i udlandet og medvirker på 14 CD-indspilninger.